Bericht versturen
aboutus

Winner Pulp Holdings Limited

Winner Pulp Holdings Limited
1
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers: >489
Jaarlijkse omzet: 11500000-20000000
Opgericht Jaar: 1994
Export pct: 10% - 20%
Ongeveer ons
Inleiding

De WINNAARpulp werd opgericht in 1994, beginnend aangezien een vorm-maker nadruk op techniek, ontwerp, ontwikkelt en vormen wereldwijd aan verpakkende specialist in de gevormde pulpindustrie bouwt. Met deze stichting, in 2015, breidden wij ons aan 12.000 vierkant-meter productiefaciliteit uit voor gevormde pulp verpakkingsproductie die de dagelijkse output aan 10 ton van thermoformed product kan komen. In 2021, construeerden wij nog eens 15.400 vierkant-meterfaciliteit voor droog-drukt product dat de dagelijkse capaciteit max. 40 ton kan bereiken.

 

 

Binnenshuis gebruikend ons techniekteam en modern gevormd pulpproces en materiaal, konden wij u helpen van concept lopen, techniek, die aan productie bewerken. Wij werken met bedrijven allerhande die kijken om zich hun verpakking te verbeteren en aan meer duurzaam alternatief van polystyreen en plastiek te bewegen.

 

 

Ons team van ervaren ingenieurs duwt de grenzen van verpakkingsontwikkeling en het vertrouwen wij van onze klanten worden gegeven maakt dit mogelijk. Sommige van onze klanten zijn Fortuin Globale 500. Wij vergen de tijd om aan de behoeften van de klant en het gebruiken van ons niveau van ervaringsdraai te luisteren in duurzame en rendabele verpakking.

 

Bij WINNAARpulp, zult u hoogwaardig van gevormde die pulp vinden in modieuze en innovatieve ontwerpen voor een brede serie van producten wordt gemaakt. Wij streven onophoudelijk ernaar om douane tot stand te brengen verpakkend die goed voor de planeet zijn, een positieve merkafbeelding produceren, groot en groen kijken.

 

China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 0

 

CERTIFICATIE

 

De WINNAARpulp is toegekend Nationaal High-tech Ondernemingscertificaat, is het een erkenning van de verwezenlijkingen van de WINNAARpulp binnen het onderzoek en ontwikkelingsgebied. Wij houden momenteel Octrooi 2 van Uitvinding, 18 Gebruiksmodel Patents voor onze productiefaciliteiten. Wij investeren voortdurend in R&D en materiaal om een getaxeerde verwerkende partner met onze klanten te zijn.

 

 

China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 1China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 2

China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 3China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 4

China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 5China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 6

China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 7China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 8

China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 9China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 10

 

China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 11China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 12

 

China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 13China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 14

 

China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 15China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 16

China Winner Pulp Holdings Limited Bedrijfsprofiel 17

 

 

 

Dienst

Technische hulp

 

WINNER PULP heeft een professioneel technisch team om u te helpen bij het oplossen van verschillende technische problemen met gereedschap of productie.We bieden tijdige en effectieve diensten of technische suggesties volgens de specifieke eisen van de klant.

 

 

 

VR

Contactgegevens